menusearch
rastfan.com

طراحی سیستمی و ساخت سامانه های طیف گسترده پرش فرکانسی ,

سه شنبه یکم فروردین ۹۶
(1)
(0)
طراحی سیستمی و ساخت سامانه های طیف گسترده پرش فرکانسی

روش طیف گسترده پرش فرکانسی (Spread Spectrum Frequency Hopping) که به اختصار FHSS نامیده می‌شود، یکی از انواع روش­های مدولاسیون طیف گسترده است که به دلیل امنیت بالای آن در برابر استراق سمع و همچنین مقاوم بودن در برابر اختلال و تداخل­ها، در کاربردهای مخابراتی بسیار مورد توجه بوده است. در این روش فرستنده و گیرنده درحین ارتباط، فرکانس کاری خود را دائماً با زمان تغییر می­دهند و در میان مجموعه­ای از فرکانس­های از پیش معلوم پرش می­کنند. این الگو بوسیله یک رشته کد که بین فرستنده و گیرنده از پیش مشخص است، انجام می‌پذیرد که به این کد، کد PN می‌گویند. در یک محیط پارازیتی و یا در شرایطی که یک باند فرکانسی معین میان چند شبکه به اشتراک گذاشته شده است، نیز این سیستم بسیار عالی عمل می‌کند. ضمن اینکه علاوه بر پارامترهای فوق، این تکنولوژی در کاربرهای مخابرات تجاری نیز مزایای زیادی دارد که طراح را به استفاده از آن ترغیب می‌کند. یکی از مهمترین این مزایا، مقاومت بسیار خوب در برابر فیدینگ و پدیده چند مسیرگی است. همچنین در بحث دسترسی تعداد زیاد کاربران نیز این تکنولوژی راندمان مناسبی دارد.

طراحی سیستمی سامانه های طیف گسترده پرش فرکانسی (Frequency hopping spread spectrum) که اختصارا FHSS نامیده می‌شود، یکی از پروژه های موفق موسسه بوده است. محققان این موسسه بیش از 10 سال است که در بخش های مختلف مخابرات کشور با این تکنولوژی در ارتباط بوده اند. بخش هایی از این تکنولوژی نیز ساخته شده و در اختیار کارفرمایان محترم قرار گرفته است. ذکر جزئیات بیشتر این سامانه ها بدلیل ملاحظات خاص، امکانپذیر نیست.
ضمن اینکه موسسه در رابطه با سامانه های طیف گسترده دنباله مستقیم (Direct Sequence Spread Spectrum) نیز قدم هایی برداشته است که ذکر آنها در این مقال نمی‌گنجد.
گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر